Diagnosticul prenatal al malformatiilor congenitale de cord.

Ora: 8:00-18:30

Locatia: Motel Bucium

Locuri disponibile: 25

Taxa: 500 lei

Creditare EMC:

Data cursului: 13 Nov 2009


anunta-ma cand se sustine

Prezentare locatie

Motelul Bucium*** este localizat pe soseaua Iasi-Vaslui, la km 12 pe una dintre cele sapte coline ale orasului Iasi, colina de la care a preluat numele. De aici de sus, orasul leagan de istorie si de cultura, se dezvaluie intr-o minunata priveliste panoramica.

\"\"

In apropierea Motelului, la poalele Buciumului, puteti admira Plopii fara sot care l-au inspirat pe Mihai Eminescu sau puteti poposi in Rezervatia Geologica si aleontologica Repedea, declarata in 1955 monument al naturii.

Fie ca preferati linistea naturii sau peisajul citadin, drumetiile sau turismul cultural, cu certitudine aveti de unde alege. Amplasat intr-un minunat peisaj Motel Bucium*** va rasfata cu spatii generoase de cazare, modern utilate si amenajate dupa cele mai inalte standarde.

Mai multe detalii despre locatie pe www.motelbucium.ro .

Toti participantii la curs ce doresc sa se cazeze la Motel Bucium in ajunul cursului sau in ziua de dupa, preturile sunt reduse, pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.


Cine va sustine cursul

Prof. Dr Stamatin Maria Prof.dr., Disciplina de Neonatologie, UMF „Gr.T.Popa” Iaşi
Dr. ILIEV Gheorghemedic primar OG, competenţă în ecografie obstetrică şi ginecologie, certificat competenţă FMF, Centrul obstetrica si ginecologie Gh. Iliev

Abonati-va la newsletter